ACCESS BARS®

Access Bars hoofdmassage.

Wil jij meer rust in je hoofd? Wil je af van oude gewoonten of vastgeroeste gedachten?Wil je meer energie en vrijer in het leven staan? Meer lichamelijke en ook geestelijke ontspanning?

Dan zou een Access Bars hoofdmassage iets voor jou kunnen zijn!

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je gedachten, emoties, ideeën en overtuigingen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een bepaald onderwerp of thema in je leven. Denk dan aan bijvoorbeeld vreugde, verdriet, dankbaarheid, heling, daadkracht, communicatie, veroudering, creativiteit en controle.

Door deze drukpunten, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken, laat je lichaam de informatie los die daar opgeslagen ligt. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd, creëer je ontspanning in je lijf en leven en ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

                                       

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars hoofdmassage?

Vastgeroeste gewoonten en gedachten kunnen je in je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Door (traumatische) gebeurtenissen uit het verleden sta je niet meer ‘open’ voor nieuwe ideeën of gevoelens. Tijdens een Access Bars hoofdmassage wordt je brein als het ware ‘opgeschoond’ en laat het deze oude informatie los.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een Access Bars hoofdmassage invloed heeft op de hersenen. Tijdens een sessie bewegen de hersenengolven naar Theta, een staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot, en kun je veranderingen aanbrengen in, vastgezette gedragspatronen, emoties, overtuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

In deze ontspannen Theta staat hebben we het meest invloed op ons onderbewuste. Door de 32 drukpunten na te lopen kan energie weer vrij doorstromen en blijf je niet vastzitten in het vicieuze cirkeltje van je eigen gedachten en overtuigingen.

Onze gezonde lichaamscellen zijn bolvormig. Door gedachten, emoties en gevoelens kunnen ze vervormen en ovaal worden. Dit kan ongemak en ziekte veroorzaken. Door de Access Bars hoofdmassage kunnen de cellen weer hun oorspronkelijk bolle vorm aannemen.

Access Bars is een relatief nieuwe ontdekking en er wordt dan ook nog steeds veel onderzoek naar gedaan. De uitkomsten van de onderzoeken tot nu toe zijn verbluffend, al weet men nog niet altijd waardoor dit komt. Hieronder een aantal van deze onderzoeken.

De Global Neuroscience Research Foundation heeft een onderzoek gedaan onder 60 proefpersonen. Door middel van een EEG bekeken ze de effecten van de hoofdmassage.

Daarop zagen ze duidelijk een verhoogde activiteit in de hersenen bij 63% van de proefpersonen, wat betekent dat ze in een hogere staat van bewustzijn kwamen en het brein bezig is met diepgaande probleemoplossing.

Bij 85% van de proefpersonen werd meer verbinding tussen de verschillende hersengebieden gezien. Dit wordt ervaren als een gevoel van eenheid en is vergelijkbaar met het effect van een geavanceerde meditatie. Vind je het leuk om te lezen over dit onderzoek en de resultaten? Dat kan via onderstaande link;

 https://www.bliss-you.nl/wp-content/uploads/2016/05/access_white_paper.pdf

In 2017 is er onderzoek gedaan naar het effect van een Access Bars hoofdmassage specifiek bij angsten en depressies. Dit was een kleinschalig onderzoek maar de resultaten waren verbluffend. Na de hoofdmassage verminderden de depressiesymptomen aanzienlijk, gemiddeld met bijna 83%.

Lees de uitkomsten van het onderzoek via deze link; https://energypsychologyjournal.org/abstracts/abstracts-volume-9-number-2-november-2017/effects-access-bars-anxiety-depression-pilot-study/

Voor wie is een Access Bars hoofdmassage geschikt?

Deze hoofdmassage is geschikt voor iedereen! Van baby tot oudere, van puber tot volwassene, iedereen kan baat hebben bij een Access Bars hoofdmassage.

Het is zeer geschikt als je vastzit in je eigen negatieve gedachten gang. Denken dat je iets niet kunt of durft voordat je het gedaan hebt, niet uit je comfort zone durven stappen, door een negatieve ervaring in het verleden denken dat je niet geschikt bent, een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Altijd onrust in je hoofd en in je lijf, alles zo extreem overdenken dat je alleen nog negatieve uitkomsten ziet en daardoor nooit aan iets nieuws begint. In al deze gevallen kan een Access Bars Hoofdmassage patronen doorbreken en je nieuwe energie geven om wél door te pakken en dromen na te jagen.

Wat is het effect van een Access Bars hoofdmassage?    

 • Het vermindert stress, piekeren, burn-out klachten en depressie
 • Het verbetert je slaap
 • Het vermindert faalangst en onzekerheid
 • Het vermindert lichamelijke klachten en (onverklaarbare) pijn
 • Het vermindert migraine
 • Het vermindert angsten als hoogtevrees, verlatingsangst en paniekaanvallen
 • Het verbetert je concentratievermogen en vermindert examenstress
 • Het vermindert zwangerschapsklachten
 • Het vermindert ADD en ADHD klachten

Een Access Bars hoofdmassage is als een grote schoonmaak voor je hoofd waardoor je dichterbij jezelf komt te staan en wie je écht bent!

Deze massage is heel geschikt om te combineren met waterstoftherapie.  Na deze gecombineerde behandeling voel je je als herboren. Door deze twee behandelingen te combineren,  geef je je lijf een extra boost doordat het zelf herstellend vermogen van je lichaam op alle fronten wordt geactiveerd.

De gedachte alleen al geeft je meer energie en zelfbewustzijn.

Tarieven Acces Bars:

Volwassenen:          

 • Behandeling 60-75 minuten € 75,00
 • Strippen kaart 3 sessies € 210,-
 • Strippen kaart 5 sessies € 325,-

Kinderen tot 12 jaar:

 • Behandeling 20-30 minuten € 35,00
 • Strippenkaart 3 sessies € 90,00

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0653 666 550, mail naar praktijk@care4yourhealth.nl