Therapieën

Het persoonlijke plan van aanpak heeft altijd voeding en leefstijl als basis. Als je bedenkt dat 95% van de chronische ziekten tegenwoordig voeding gerelateerd zijn, begrijp je gelijk hoe belangrijk de juiste brandstof voor je lichaam is.

Toch kan het zijn dat met name bij chronische aandoeningen niet alles opgelost is met een verandering van het voedingspatroon of de leefstijl. Hoe mooi de resultaten vaak zijn, soms is er sprake van een in standhoudende factor. Dan kan het zijn dat er op mentaal vlak iets zich iets heeft vast gezet, door bijvoorbeeld onverwerkt trauma of een bepaalde gebeurtenis in het verleden die meer impact heeft dan waar men zich bewust van is.

Onze fysieke en mentale gezondheid staan  niet los van elkaar
We ontdekken steeds meer over de invloed van (onbewuste) mentale klachten op fysieke ziekten.
Mocht hier sprake van zijn dan bekijk ik graag, samen met jou, of het een optie is de therapie uit te breiden met de Access Bars hoofdmassage of de inzet van Brainspotting.

Als jij, als cliënt, het gevoel hebt dat deze uitbreiding bij je past, ga ik graag met je aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je ‘meest gezonde zelf’ wordt!