Gezondheids programma 3Care

Gezondheidsprogramma 3Care

Naast maatwerk werk ik mijn praktijk ook met het gezondheidsprogramma van 3Care
Dit programma is een eenvoudige en doeltreffende ondersteuning voor meer gezondheid en vitaliteit. De meest voorkomende klachten vragen telkens weer om dezelfde aandachtspunten: namelijk goede voeding.

Top 3 voor een goede basis
Darmherstel, buikvet verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top 3 van een goede basis in de gezondheidszorg. Snel en effectief resultaat, dat wil toch iedereen? Dat is een van de redenen waarom ik werk met 3Care. Samen onderweg naar beter. 

 1. Darmherstel
  Gezonde darmen is een eerste vereiste voor je gezondheid.
 2. Buikvet verbranden
  Reservevet wordt opgeslagen in buikvetTe veel buikvet is ongezond en een belangrijke bron van veel voorkomende welvaartsziekten. Snel afvallen door verbranding van buikvet is alleen gezond als de spiermassa behouden blijft en er geen tekorten ontstaan in het lichaam.
 3. Zelfherstellend vermogen verbeteren
  Een goed afweersysteem kan zich goed herstellen. Optimale voeding vraagt om een goede verdeling tussen koolhydraten, eiwitten en vetzuren in de juiste balans. Ook al doe je nog zo je best, het is bijna niet mogelijk om dagelijks binnen te krijgen wat het lichaam nodig heeft. 3Care heeft een basisvoedingssupplement ontwikkeld dat alle benodigde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren bevat om tekorten te voorkomen. Maar éénmaal per dag innemen, als extra ondersteuning, om tekorten te voorkomen.

3Care is een medisch verantwoord gezondheidsprogramma voor reiniging en herstel van overtollige afvalstoffen en reservevet 

 • Omdat een goede gezondheid begint met een schoon lichaam
  • In 30 dagen reinigen op celniveau
  • Op basis van gezonde koolhydraten, eiwitten en vetzuren
  • Brede keuze uit duidelijke en praktische voedingslijst
  • Met voorbeelddagen en recepten
  • Eenvoudig en motiverend om te doen
  • Toepasbaar in elke leefstijl en gezinssituatie
  • Bij uitstek geschikt voor lactose- en glutenvrije voeding
  • Financieel laagdrempelig
  • Professioneel in ondersteuning en begeleiding naar behoefte

Voor gezonde ondersteuning kunt u terecht bij Care 4 Your Health

De volgende gezondheidsklachten kunnen met het gezondheidsprogramma van 3Care worden behandeld:

Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgie – Gewrichten – Hart- en vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine – Ondergewicht – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel – Zwangerschap