Consult

Tarieven:

Een eerste intake duurt meestal 90 tot 120 minuten. Dit is merendeels afhankelijk van de zorgvraag. Eventuele vervolgconsulten duren dan een 30 tot 60 minuten. Het aantal consulten is natuurlijk afhankelijk van de aard van de gezondheidsklachten maar zullen altijd in overleg met u als cliënt worden afgestemd en ingepland. Kosten van eventuele vitamines, voedingssupplementen of gezondheidsprogramma’s zijn niet inbegrepen, alsmede eventuele laboratoriumkosten voor bijvoorbeeld bloedonderzoek.

TARIEVENLIJST CARE 4 YOUR HEALTH
ORTHOMOLECULAIR GENEESKUNDIG CONSULT:

INTAKE             90-120 minuten   €  110,00
CONSULT         60 minuten            €    85,00
CONSULT         30 minuten            €    45,00

Vergoedingen:
Praktijk Care 4 Your Health is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. De orthomoleculaire consulten worden afhankelijk van de door u gekozen zorgverzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De vergoeding valt onder de categorie ‘alternatieve geneeswijzen’. Raadpleeg uw polis om te kunnen bepalen of en tegen eventueel welke voorwaarden uw zorgverzekeraar deze kosten vergoed. Een factuur voor orthomoleculair geneeskundig consult valt niet binnen het eigen risico van de basis zorgverzekering.

Afspraken die niet minimaal 48 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht. We verwijzen eveneens naar onze algemene voorwaarden.

                 

Disclaimer: 

Neem bij medische klachten altijd contact op met een huisarts of medisch specialist. Alle aangeboden therapeutische technieken zijn aanvullende of complementaire behandelingen die goed te verenigen zijn met reguliere medische en psychische zorg en medicatie. Ze zijn géén vervanging hiervan. Het is daarom van belang en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt om de huisarts of medisch specialist op de hoogte te stellen van de behandelingen en/of (opnieuw) te benaderen naar aanleiding van behandeling(-en) bij Care 4 Your Health. Het nemen van geadviseerde middelen, het opvolgen van adviezen en het uitvoeren van voorgestelde onderzoeken geschieden op eigen risico.