Consult

Tarieven:

Een eerste intake duurt meestal 90 tot 120 minuten. Dit is merendeels afhankelijk van de zorgvraag. Eventuele vervolgconsulten duren dan een 30 tot 60 minuten. Het aantal consulten is natuurlijk afhankelijk van de aard van de gezondheidsklachten maar zullen altijd in overleg met u als cliënt worden afgestemd en ingepland. Kosten van eventuele vitamines, voedingssupplementen of gezondheidsprogramma’s zijn niet inbegrepen, alsmede eventuele laboratoriumkosten voor bijvoorbeeld bloedonderzoek.

TARIEVENLIJST CARE 4 YOUR HEALTH
ORTHOMOLECULAIR GENEESKUNDIG CONSULT:

INTAKE             90-120 minuten   €  102,50
CONSULT         60 minuten            €    80,00
CONSULT         30 minuten            €    42,50

Vergoedingen:
Praktijk Care 4 Your Health is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. De consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De vergoeding valt onder de categorie ‘alternatieve geneeswijzen’. Raadpleeg uw polis om te kunnen bepalen of en tegen eventueel welke voorwaarden uw zorgverzekeraar deze kosten vergoed. Een factuur voor orthomoleculair geneeskundig consult valt niet binnen het eigen risico van de basis zorgverzekering.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht. We verwijzen eveneens naar onze algemene voorwaarden.