De praktijk

De Werkwijze
In een uitgebreid intakegesprek praten we over de huidige klachten, medische voorgeschiedenis, eet-en leefstijl. We proberen zo samen de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Ook maak ik in mijn praktijk gebruik van een bio-resonantiemeting. Daarmee kan ik o.a. de vitaminen- en mineralenstatus in de weefsels meten. Daarnaast werk ik ook met de Tanita-meting, waarbij o.a. vetpercentage, gewicht, spiermassa, vochtpercentage en metabolische leeftijd gemeten geworden. Ook een bloeddrukmeting hoort erbij.

Een aanpak op maat
Op deze manier verzamel ik veel waardevolle informatie. Door de metingen kan ik in een volgend consult ook precies zien wat de vorderingen zijn. Aan het einde van de intake bespreken we samen de resultaten voor een behandelplan, waarmee je aan de slag kunt gaan. Een aanpak op maat, samen met jou gemaakt en passend bij waar jij op dit moment staat in je leven. Bijvoorbeeld door aanpassingen in  voeding en leefstijl maar misschien ook wel door het inzetten van een voedingssupplement of het volgen van een gezondheidsprogramma. De ingezette behandelmethode is dan ook altijd persoonlijk en geheel op maat.

De Praktijk werkt volgens de  5 natuurkundige principes:

1 Energie
De basis van het leven; zonder energie is er geen mogelijkheid tot herstel.

2 Prikkeloverdracht
Het herstel van interne fysieke en mentale communicatiesystemen, zonder geleiding stagneren vele functies.

3 Drainage
Het verminderen van toxische belastingen, zowel in geestelijke als in lichamelijke zin. Deze toxische belastingen kunnen namelijk de weg verhinderen naar het zelfherstellend en genezend vermogen.

4 Voeding
Goede voeding is essentieel om evenwicht te verkrijgen tussen prestatie en welzijn.

5 Levenskunst
Door onwetendheid is de mens nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen.