CORONA UPDATE: VIDEO CONSULT MOGELIJK

Vanaf vandaag heb ik de mogelijkheid om een consult af te nemen via videoconsulting!

Mijn consulten kunnen en mogen nog steeds gewoon doorgaan, mijn gezin en ik zijn gezond en ik werk volgens de maatregelen van het RIVM en de beroepsvereniging MBOG. In mijn praktijk kan ik anderhalve meter afstand houden van mijn cliënt en ik neem extra maatregelen in verband met hygiëne. Nou was hygiëne natuurlijk altijd al heel belangrijk, nu doen we er nog een schepje bovenop. Veiligheid voor alles!

Toch kan het zijn dat de voorzorgsmaatregelen nog verder aangescherpt worden en ook ik moet stoppen met de consulten in mijn praktijk. Maar het kan natuurlijk ook dat jij, als cliënt, je niet goed voelt en niet de deur uit kunt omdat je een ziek gezinslid hebt. Of dat je te ver weg woont en geen vervoer hebt. Daarom heb ik, voor mijn bestaande cliënten maar ook voor nieuwe cliënten, de mogelijkheid gecreëerd om een videoconsult te doen.

Deze methode, E-Health, is uitgebreid getest en veilig bevonden op alle fronten.

Juist in deze tijd merk ik dat er veel behoefte is aan informatie over optimale weerstand en een sterk immuunsysteem. Via E-Health heb ik de mogelijkheid je op een heel veilige manier te helpen.

Wil jij een optimale gezondheid en een sterk immuunsysteem?
Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer 0653 666 550 of mail naar praktijk@care4yourhealth.nl

Tijdens het eerste contact kunnen we overleggen of het verstandig is dat je naar mijn praktijk komt of dat we beter een videoconsult kunnen inplannen.