NOG EVEN DIT ….

Mijn tips voor een gezonde Kerst:
 
Beste volgers en clienten van Care 4 Your Health,
 
Terwijl we ons voorbereiden op een feestelijke afsluiting van het jaar, wil ik jullie een paar handige tips delen om gezond en fit te blijven tijdens de kerstdagen. Maar laten we ook alvast vooruitkijken naar het nieuwe jaar en bedenken hoe we samen aan een gezonder en gelukkiger 2024 kunnen beginnen!
 
Mijn tips:
 
Start met een eiwitrijk ontbijt: Begin je dag met een hartig, eiwitrijk ontbijt om cravings gedurende de dag te vermijden. Vermijd te veel koolhydraten en zoetigheid in de ochtend.
 
Slimme maaltijdvolgorde: Begin je maaltijd met vezelrijke groenten, vetten en eiwitten om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Kleed koolhydraten aan met gezonde vetten en eiwitten.
 
Beperk tot 3 eetmomenten per dag: Houd je aan maximaal 3 eetmomenten per dag en geniet van zoete lekkernijen als dessert om de impact op de bloedsuikerspiegel te beperken.
 
Beweging: Maak een lekkere wandeling om de extra energie van koolhydraten te verbranden. Blijf actief en fit tijdens de feestdagen.
 
Appelcider azijn: Gebruik een eetlepel appelcider azijn 30 minuten voor de maaltijd om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en cravings te verminderen.


 
Vooruitblik op 2024: Care 4 Your Health weekmenu!
Om jullie te ondersteunen bij een gezonde start in het nieuwe jaar, introduceer ik met trots het Care 4 Your Health Weekmenu. Dit weekmenu voor 5 dagen bevat suikervrije, graanvrije en mogelijk lactosevrije ontbijt-, lunch- en dinerrecepten. Het is een waardevolle tool om gezonde keuzes eenvoudig te maken.
 
Wat biedt het Care 4 Your Health Weekmenu:
  • INSPIRATIE: Directe toegang tot heerlijke en gezonde recepten op elk moment van de dag.
  • VARIATIE: Seizoensgebonden gerechten die je smaakpapillen zullen verrassen.
  • GEMAK: Een wekelijks menu met recepten en een handig boodschappenlijstje.
Probeer het Care 4 Your Health Weekmenu voor slechts €9,95 per maand:
  • Meer energie, fitheid en gezondheid.
  • Minder klachten, zoals een opgeblazen buik en hoofdpijn.
  • Een gezond gewicht zonder calorieën tellen.
Schrijf je vandaag alvast in en begin het nieuwe jaar met een gezonde levensstijl. Het zal in 2024 op mijn website worden geplaatst maar ik wil het jullie nu niet onthouden en daarom deel ik het nu met een link zodat jullie goed van start kunnen. Klik op de button om je aan te melden voor het Care 4 Your Health Weekmenu! 

                            

Maak een persoonlijke afspraak voor 2024:
Als je behoefte hebt aan persoonlijk advies en begeleiding op maat, wacht dan niet langer. Plan een afspraak in voor 2024 op mijn website hier. Of het nu gaat om spijsverteringsproblemen, hormonale klachten, diabetes, overgewicht of allergieën, ik ben er om je te ondersteunen.
 
Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ondersteunen op jullie reis naar een gezonder en gelukkiger 2024. 
Als je vragen hebt of een afspraak wilt plannen, sta ik altijd voor je klaar.
Laten we samen streven naar een jaar vol welzijn en gezondheid!

Met warme groeten,
Els



Inkoopvoordeel
Mocht je nog supplementen willen bestellen, hieronder zie je mijn kortingscodes. 
Afspraak maken