NIEUWSBRIEF WINTER 2023


Met het einde van het jaar in zicht, wil ik graag samen met jullie terugkijken op de reis die we gezamenlijk hebben gemaakt in 2023 en vooruitkijken naar wat 2024 voor ons in petto heeft. Dit jaar was gevuld met inzichten, persoonlijke groei en gezondheidstransformaties, en ik ben oprecht dankbaar voor elke stap die we samen hebben gezet.
 
Terugblik op 2023: Een Jaar van Gezondheid en Welzijn
 
In 2023 hebben velen van jullie de weg naar een gezondere leefstijl ingeslagen en gezondheid en welzijn gevonden. Gezamenlijk hebben we gewerkt aan het begrijpen en aanpakken van diverse klachten. Van spijsverteringsproblemen tot hormonale disbalans, huidproblemen, migraine, slaapproblematiek, hoofdpijn, reuma, psoriasis, eczeem, acne, PCOS, vermoeidheid, darmproblematiek, kinderwens, ADHD tot traumaverwerking. Jullie toewijding aan jullie eigen gezondheid heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd, en heeft ook mijn kennis verrijkt.
 
Nieuwe Inzichten en Behandelmethoden
 
Dit jaar hebben we niet stilgezeten als het gaat om kennis en innovatie. De orthomoleculaire therapie volgens de PNI heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de wisselwerking tussen psyche, zenuwstelsel, hormonen en het immuunsysteem. Onze aanpak blijft gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, en ik blijf me ontwikkelen om jullie de best mogelijke zorg te bieden. Dit jaar heb ik diverse opleidingen en masterclasses gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
 
Ik heb me dit jaar verder verdiept in wat de wetenschap heeft gepubliceerd over ketogene therapie bij verschillende ziektebeelden. Het is opmerkelijk hoeveel veelbelovend onderzoek er wordt uitgevoerd, met name op het gebied van ketogene therapie en mentale gezondheid, alsook bij lipoedeem en lymfoedeem. Lid worden van het platform keto professionals heeft mij de mogelijkheid geboden om de laatste wetenschappelijke onderzoeken te delen en internationale congressen over keto te volgen.
 
Daarnaast heb ik mijn kennis dit jaar vergroot door bijscholing in de diagnostiek van bloedwaardes testen, de diagnostiek en behandeling van hormonale disbalans bij mannen en vrouwen, masterclasses over schildklierwerking en tinnitus, een onderwerp dat de laatste tijd aanzienlijk is toegenomen. Ook heb ik de prachtige tool EMDR ingezet voor traumaverwerking, met veelbelovende resultaten.

      

Vooruitzichten voor 2024: Samen Op Weg naar een Gezonder Leven

Voor het komende jaar heb ik opnieuw boeiende plannen en doelen. Mijn streven blijft gericht op gepersonaliseerde zorg, afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen. Of je nu komt voor spijsverteringsproblemen, hormonale klachten, PCOS, ADHD, traumaverwerking, of algemene gezondheidsverbetering, ik sta ook in 2024 met al mijn passie klaar om je te ondersteunen.
 
Zorgverzekering?
 
Met het einde van het jaar in zicht, is het tijd om na te denken over je zorgverzekering voor 2024. Als Orthomoleculair therapeut volgens de PNI (Psycho-Neuro-Immunologie) ben ik lid van de MBOG en declareer ik onder code 24000 en word ik bij tal van zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering.
 
Je kunt ook overwegen om te kiezen voor een basisverzekering en de extra kosten die je anders aanvullend zou betalen opzij te zetten en deze te besteden aan de zorgverlener van jouw keuze. Dit geeft je de vrijheid om zelf te beslissen waar je behoefte aan hebt en welke zorg het beste bij jou past.
 
Als je vragen hebt over vergoedingen of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste zorgverzekering, kun je een kijkje nemen op de site van Zorgwijzer.
 
Feestdagen en Gezonde Keuzes
 
Met de feestdagen in het verschiet, is het belangrijk om even stil te staan bij het maken van gezonde keuzes. Laten we samen bekijken hoe je de komende periode op een evenwichtige manier kunt genieten, rekening houdend met je specifieke gezondheidsdoelen. Ik nodig jullie uit om mijn recente blog te lezen over de verborgen gevaren van energydrank en de risicovolle mix met alcohol, die je kunt vinden op mijn website: Energydrank: De Verbogen Gevaren en de Risicovolle Mix met Alcohol. Klik op de link om de blog direct te lezen:

                   
 
     

Dankbaarheid en Toewijding
 
Tot slot wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld. Jullie inzet voor een gezonder leven inspireert mij elke dag. Ik kijk ernaar uit om in 2024 samen verder te groeien, te leren en te streven naar optimale gezondheid.
                                                                                                                     
Ik wens jullie fijne feestdagen en een stralend nieuwjaar vol gezondheid en geluk!   

Met vriendelijke groet

Els



Inkoopvoordeel
Mocht je nog supplementen willen bestellen, hieronder zie je mijn kortingscodes. 
Afspraak maken