Gaat het dit jaar wel lukken ?

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste goede voornemens al na 3 weken gesneuveld zijn. Wij mensen zijn gewoontedieren en gedragspatronen leer je niet zomaar af. Dat kost tijd en we denken vaak dat we dat niet hebben. We gaan (min of meer) verder op de automatische piloot, maar als je blijft doen wat je altijd deed, zal er niks veranderen!

Gooi het roer om!

Je hebt het druk en alles moet wel doorgaan. Je weet dat het anders moet maar blijft het uitstellen, want je moet voor je gezin zorgen, het is druk op je werk, de kinderen/familie/vrienden willen aandacht….
Vergeet dan niet, uit een leeg vat kun je niet tappen! Neem tijd voor jezelf! Je zult zien dat wanneer je gewend bent aan deze nieuwe, gezondere leefstijl, je meer tijd over hebt voor de dagelijkse maar ook de leuke dingen in het leven.

Komt nog bij dat wanneer jij gezonder gaat eten en leven, de mensen in je omgeving dat ook gaan merken. Want ben je bijvoorbeeld moeder, dan ga je ook gezonder koken voor je gezin. Ben je alleenstaand, dan nodig je vast wel eens vrienden of familie uit om bij je te komen eten. 
Als jij gezondere keuzes maakt, zullen de mensen in je omgeving ook een beetje gezonder worden. En zeg nou zelf, dat is toch wat we allemaal willen? Zelf gezond zijn en de mensen waar we van houden ook.

Zorg dan wel voor een goed plan van aanpak. Stel jezelf een (realistisch) doel en denk na over hoe je dat gaat bereiken. Een doel zonder plan blijft vaak een wens en daardoor sneuvelen veel goede voornemens zo snel.
Mocht je niet zo goed weten hoe je het moet of wilt aanpakken, ik kan je daarbij helpen. Vertel mij je doelen en we maken samen een plan. In combinatie met een full body scan laat ik je precies zien wat voor jou geschikt is op het gebied van voeding of leefstijlverandering. Een voedingsadvies op maat, misschien in combinatie met natuurlijke suppletie, zal al direct een wereld van verschil maken in hoe jij je voelt en hoeveel energie je hebt.

Doorbreek die negatieve vicieuze cirkel van (iets) te zwaar zijn, vermoeidheid en niet lekker in je vel zitten.

Samen kunnen wij een voor jou positieve vicieuze cirkel creëren waardoor je je goed voelt, meer energie hebt, er beter uitziet en door dit alles meer plezier in het leven hebt.

Maak de wereld een stukje gezonder en begin bij jezelf!

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer 06-53666550 of mail naar els@care4yourhealth.nl