Nieuwbrief December 2020

Nog maar een paar dagen te gaan, dan is 2020 voorbij! En wat een bijzonder jaar was het!
Nog nooit is er wereldwijd zo veel aandacht geweest voor gezondheidsproblemen. Ook de verdeeldheid hierover is groot. Waar de één denkt dat je gezondheid vooral haalt uit medicijnen en vaccins, staat de ander volledig achter de theorie van een sterk immuunsysteem door gezonde voeding en hoogwaardige natuurlijke supplementen of tenminste een gezonde mix van deze twee.

In de tussentijd wordt nogal eens vergeten dat gezond zijn meer is dan alleen de afwezigheid van Corona…

          
 
We hebben als orthomoleculair therapeuten even onze deuren moeten sluiten tijdens deze lockdown. Maar onze beroepsvereniging heeft heel hard gewerkt om hier verandering in te krijgen. En het is gelukt. We mogen openblijven! Wat ben ik blij! 

Juist nu, in een tijd waarin we in de greep zijn van een gezondheidscrisis, vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen kan blijven kiezen op welke manier zij hulp bij hun gezondheidsproblemen krijgen. Ik kan dus gewoon consulten geven, volgens de richtlijnen van het RIVM. 
Voor cliënten die zich niet fit voelen of de deur niet uit kunnen is er de mogelijkheid een consult te geven middels beveiligd videobellen.  
Alle consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits je de juiste aanvullende verzekering hebt. Misschien een goed moment om hier eens naar te kijken en een bewuste keuze in te maken. 
Je kunt natuurlijk nog steeds supplementen afhalen en als het niet anders kan, kom ik ze brengen. 
 
Op mijn Facebookpagina ben ik, zoals altijd, actief en sinds kort kun je mij ook op Instagram vinden. Volg je me al via care4yourhealth.nl?
 
Verder wil ik jullie, maar ook jullie familie, vrienden en kennissen de mogelijkheid bieden om in januari te starten met het succesvolle, orthomoleculaire programma 3Care. Je kunt het starterspakket aanschaffen voor €140,-. Hiervoor ontvang je het 3Care boek met alle tips, suppletie voor 2 maanden, ketosticks (hiermee meet je of je wel of niet in ketose), uitleg van het programma en recepten. Met dit unieke ketogene programma kun je slanker, en vooral gezonder worden.
Kijk op mijn website voor meer informatie over dit voedings- en leefstijlprogramma, https://care4yourhealth.nl/depraktijk/gezondheidsprogramma3care/
Bij het 3Care programma wordt gebruik gemaakt van een milde ketose (vetverbranding). Ketose ontstaat wanneer je de inname van koolhydraten beperkt. Hierdoor gaat je lichaam over op het verbranden van vet voor de aanmaak van energie.
 
De effecten van ketose zie ik elke dag bij mij in de praktijk. Mensen worden er slanker, fitter en energieker van, ze herstellen sneller en voelen zich heel goed. Het voordeel van dit programma is, dat de begeleiding heel goed telefonisch, via een videoconsult of tijdens een wandelafspraak kan.
 
Wat zijn de belangrijkste effecten van ketose?

 • Controle over honger
 • Moeiteloos gewichtsverlies en behoud
 • Mentale scherpte
 • Ontstekingsremmend
 • Diepe slaap
 • Stabiele bloedsuiker waarden en insulinegevoeligheid
 • Lage LDL-cholesterol (over het algemeen slecht)
 • Hoge HDL-cholesterol (over het algemeen goed)
 • Meer energie
 • Verhoogde seksdrive
 • Sterker immuunsysteem
 • Verbetering van trainingsprestaties
 • Verbeteringen in bloedsamenstelling
 • Beter geheugen
 • Sneller herstel na inspanning
 • Minder stemmingswisselingen
Ik werk al 3 jaar met 3Care en met fantastische resultaten! Het werkt uitermate goed bij darmklachten, onder andere omdat het vrij is van gluten, lactose en suiker. Uiteraard kun je dit orthomoleculaire programma ook inzetten bij vele andere aandoeningen. Bel of mail me gerust voor meer informatie!

Nieuw: revolutionaire exogene ketonen!

Nieuw in de praktijk zijn zakjes met exogene ketonen. Exogeen betekent; van buiten. Met deze zakjes zit je binnen een uur in ketose. Zo kun je al snel gebruik maken van alle mooie voordelen die ketose biedt. Ik heb het geprobeerd en het werkt echt. Superhandig voor als je uit ketose bent geraakt of om dagelijks te gebruiken om de bovenstaande voordelen van ketose te ervaren. Er zitten 14 zakjes in een doos. De normale verkoopprijs is €79,-, maar bij mij in de praktijk kun je ze kopen voor €70,- per doosje. Ervaar wat ketonen voor jou kunnen doen!

Voordeel voor mijn cliënten.

Ik werk onder andere met de voedingssupplementen van Vitals, een merk met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu veel mensen liever online bestellen vanwege Corona, heb ik een interessante kortingscode voor jullie. Ga naar de website van www.vitals.nl, bestel je producten en maak gebruik van de kortingscode: care4 en je ontvangt direct 15% korting op je aankopen.

Wil je gezond van start in het nieuwe jaar? Een vervolgafspraak maken? Of ben je al een tijdje niet langs geweest en wil je de draad weer oppakken? 
Kijk op de site en maak je afspraak online of neem contact op en we kijken samen wat er mogelijk is. Vanwege de drukte ben ik misschien telefonisch niet altijd even goed bereikbaar en daarom kun je mij het beste mailen. Ik bekijk mijn mail doorgaans iedere dag en geef je zo snel mogelijk antwoord.

Ik wens jullie alvast een voorspoedig en gezond 2021. Pas goed op jezelf en op de mensen om je heen en maak er samen wat moois van. Hopelijk wordt 2021 een jaar zonder zorgen en mét elkaar! 

             

Gezonde groet.

Els