Binnenkort bij Care 4 Your Health, Access Bars hoofdmassage.

Wil jij meer rust in je hoofd? Wil je af van oude gewoonten of vastgeroeste gedachten? Wil je meer energie en vrijer in het leven staan? Meer lichamelijke en ook geestelijke ontspanning?

Dan zou een Access Bars hoofdmassage iets voor jou kunnen zijn!

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je gedachten, emoties, ideeën en overtuigingen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een bepaald onderwerp of thema in je leven. Denk dan aan bijvoorbeeld vreugde, verdriet, dankbaarheid, heling, daadkracht, communicatie, veroudering, creativiteit en controle. Door deze drukpunten, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken, laat je lichaam de informatie los die daar opgeslagen ligt. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd en creëer je meer ruimte en ontspanning in je lijf en leven.

Vastgeroeste gewoonten en gedachten kunnen je in je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Door (traumatische) gebeurtenissen uit het verleden sta je niet meer ‘open’ voor nieuwe ideeën of gevoelens. Tijdens een Access Bars hoofdmassage wordt je brein als het ware ‘opgeschoond’ en laat het deze oude informatie los.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een Access Bars hoofdmassage invloed heeft op de hersenen. Tijdens een sessie bewegen de hersenengolven naar Theta, een staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je veranderingen aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, emoties, overtuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

Wat kan een Access Bars hoofdmassage voor je doen?

  • Het vermindert stress, piekeren, burn-out klachten en depressie
  • Het verbetert je slaap
  • Het vermindert faalangst en onzekerheid
  • Het vermindert lichamelijke klachten en (onverklaarbare) pijn
  • Het vermindert migraine
  • Het vermindert angsten als hoogtevrees, verlatingsangst en paniekaanvallen

Een Access Bars hoofdmassage is als een grote schoonmaak voor je hoofd waardoor je dichter bij jezelf komt te staan en wie je écht bent!

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0653 666 550, mail naar praktijk@care4yourhealth.nl of maak direct een afspraak via deze link; https://care4yourhealth.mijndiad.nl/afspraak-maken