De oorzaak vinden en behandelen met frequentie therapie.

Alles is energie en zendt trillingen uit op een eigen frequentie, zo ook ons lichaam. Ons lichaam is omgeven door een magnetisch energieveld en onze cellen, weefsels en organen hebben allemaal hun eigen frequentie, net als bijvoorbeeld schimmels, virussen en bacteriën. Maar ook ziekten en aandoeningen hebben hun eigen frequentie en die frequenties kunnen gemeten worden. Een disbalans in deze frequenties kan de oorzaak zijn van fysieke en mentale gezondheidsklachten.

De uitvinding.

Frequentietherapie is gebaseerd op uitvindingen op het gebied van quantumfysica en biofysica. De basis voor de uitvinding werd al aan het einde van de 19e eeuw gelegd door Nikola Tesla, een genie op het gebied van elektronica. De Quantum theorie van entropie logica, de mate van orde en/of wanorde, stamt uit de 80er jaren van de vorig eeuw en was de belangrijkste ontdekking op het gebied van diagnostische geneeskunde.

De meetapparatuur die bij Care 4 Your Health gebruikt wordt, is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie (lichaamsfrequenties) en de meest recente diagnostische apparatuur die kan helpen bij het opsporen van problemen in het lichaam voordat ze tot symptomen leiden. Hierdoor is vroege interventie mogelijk om de gezondheid te verbeteren.

Frequenties herstellen.

Wanneer de trillingen in en rond onze cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te reguleren en helen, af.

Elke cel in ons lijf heeft zijn eigen metabolisme. Water, voedingsstoffen en zuurstof worden via de celmembranen (openingen in de celwand) naar binnen getransporteerd en afvalstoffen naar buiten. Deze ‘klepjes’ in de celwand openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil. Dit spanningsverschil is verantwoordelijk voor een gezond of ongezond celmetabolisme. Frequentietherapie kan dit spanningsverschil aanpassen en optimaliseren waardoor het zelfherstellend vermogen weer aangesproken kan worden.

Zoals gezegd hebben ziekten en aandoeningen ook hun eigen frequentie. Als er bijvoorbeeld een verstoorde frequentie van een bepaald orgaan gemeten wordt, kan het apparaat de gezonde frequentie van dat orgaan uitzenden. Door het blootstellen aan de juiste frequenties kan het daardoor ondersteunen bij het genezen van ziekten. Daarnaast kan het apparaat frequenties uitzenden die ziekmakers als schimmels, virussen en bacteriën verzwakken.

Hoe werkt het?

Tijdens frequentietherapie krijg je een koptelefoon op met sensoren die de magnetische velden van je lichaam kunnen waarnemen. Binnen een aantal minuten scant het apparaat je hele lichaam, analyseert de uitkomst en toont dit op een computerscherm. Vervolgens wordt een vergelijking gemaakt tussen de gemeten waarden en een database van de verschillende celtypen. Daarnaast wordt gemeten in welke mate allergenen, toxines en pathogenen (ziekmakers) een belasting vormen en wat hiervan de oorzaak kan zijn.

Aan de hand van een puntenscore wordt een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

Het plan van aanpak.

Door de uitslag van de frequentiemetingen, aanvullende onderzoeken en het klachtenpatroon van de cliënt, naast elkaar te leggen kan de oorzaak bepaald worden en kan ik, samen met de cliënt, een plan van aanpak opstellen. Door mijn uitgebreide opleiding Microbiologie weet ik precies welke pathogenen, virussen, schimmels en bacteriën welke klachten veroorzaken en kunnen de helende frequenties ingezet worden.

Verder zal het gaan om een voedingsschema op maat waarbij voedingsmiddelen (tijdelijk) weggelaten of toegevoegd worden, zodat jouw lichaam de juiste brandstof krijgt om het helende proces zijn werk te kunnen laten doen. Soms kan het nodig zijn om aan te vullen met hoog gedoseerde natuurlijke supplementen om je lijf een extra boost te geven. Ook leefstijladviezen op het gebied van bewegen of ontspanningstherapie en stressreductie kan tot het plan van aanpak horen.

Frequentietherapie kan een onderdeel zijn van mijn therapie maar dit gaat natuurlijk in overleg met de cliënt. Wil je meer weten over frequentietherapie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0653 666 550, mail naar praktijk@care4yourhealth.nl of maak direct een afspraak via deze link; https://care4yourhealth.mijndiad.nl/afspraak-maken