NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2023

HOERA ! Care 4 Your Health 5 jaar!
 
Ik ben trots en dankbaar om te melden dat Care 4 Your Health vijf jaar bestaat! Wat een fantastische jaren waren het tot nu toe. Als ik terugkijk en denk aan alle ontwikkelingen en groei die ik heb mogen doormaken, voel ik me zo dankbaar voor wat ik tot nu toe heb bereikt.
 

Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door de werking van kruiden en dit zorgde ervoor dat ik meer en meer kennis wilde vergaren. De kracht van de natuur en de invloed die planten op onze gezondheid hebben, bleef mij bezighouden. Maar vooral ook de vraag waarom het soms misgaat. Waarom worden mensen ziek? Waarom raakt het ene lijf uit balans en het andere niet? 
 
Via opleidingen in Natuurvoeding, Stresscounceling en coaching kwam ik in aanraking met kPNI, Klinische Psycho Neuro Immunologie, (de wetenschap die stelt dat psyche, het zenuwstelsel, hormonen en het immuunsysteem met elkaar zijn verbonden) toen vielen alle puzzelstukjes op hun plek en wist ik dat ik de opleiding Orthomoleculair Natuurgeneeskunding Therapeut (ONT) wilde volgen. 
Deze therapie gaat uit van het principe dat ons lichaam de juiste voedingsstoffen in juiste hoeveelheden nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De therapie richt zich dan ook op het corrigeren van voedingstekorten om het lichaam weer in balans te brengen.
Hoe meer ik leerde, hoe meer het voelde als thuiskomen. Dit kan voor meer mensen het verschil maken, dacht ik, en dat was het startschot om de praktijk te beginnen.
 
Honger naar meer kennis.
De studie ONT, in combinatie met HBO Medische basiskennis, was voor mij de rotsvaste fundatie om op verder te bouwen. Gaandeweg kwam ik steeds meer mooie opleidingen tegen die mijn honger naar meer kennis een beetje konden stillen. Er worden tot op de dag van vandaag nog hele mooie ontdekkingen gedaan op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg en ik volg de wetenschap hierover op de voet. Onderaan deze nieuwsbrief vind je een aantal links met meer informatie over deze nieuwe ontwikkelingen.
Ook door ervaringen in mijn praktijk en de drang tot op de bodem uit te zoeken waar een gezondheidsklacht vandaan komt (Het moet ergens begonnen zijn!) en hoe het opgelost kan worden, zorgt ervoor dat ik altijd zal blijven leren. 
 
De meest recente opleiding die ik afgerond heb is die over frequentietherapie en microbiologie. 
Frequentietherapie is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van bioresonantie, maar frequentietherapie gaat een stapje verder. Het is gedetailleerder en zoomt verder in op probleemgebieden en mogelijke ziekmakers. 
Frequentietherapie gaat uit van de stelling; Alles is energie en zendt trillingen uit op een eigen frequentie, zo ook ons lichaam. Ons lichaam is omgeven door een magnetisch energieveld en onze cellen, weefsels en organen hebben allemaal hun eigen frequentie, net als bijvoorbeeld schimmels, virussen en bacteriën. Maar ook ziekten en aandoeningen hebben hun eigen frequentie en die frequenties kunnen gemeten en gecorrigeerd worden. Een disbalans in deze frequenties kan namelijk de oorzaak zijn van fysieke en mentale gezondheidsklachten. 
 
De nieuwe meetapparatuur die bij Care 4 Your Health gebruikt wordt is de meest recente diagnostische apparatuur die kan helpen bij het opsporen van problemen in het lichaam voordat ze tot symptomen leiden. Hierdoor is vroege interventie mogelijk om de gezondheid te verbeteren.
Wil je meer weten over frequentietherapie, lees er alles over in mijn blog via onderstaande link;
                  

Voordeel voor jou!
Ben je geïnteresseerd in de vernieuwde frequentietherapie en wil je een afspraak maken? Dat kan via deze link; 
                 
Kies dan de optie Full Body Scan van 90 minuten. Deze tijd heb ik minimaal nodig om de metingen uit te voeren, de uitkomst te analyseren en hem met je door te nemen. 
Voor alle cliënten die al eens een intake bij mij hebben gehad bied ik deze uitgebreide scan aan met 5% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode VK5%  
 
Onder de kopjes ‘Therapieën’ en ‘Blogs’ vind je veel informatie over de werkwijze van Care 4 Your Health en over aandoening en mogelijke oplossingen.
Tussen al de artikelen staat ook een blog over een gloednieuw supplement waar ik erg van onder de indruk ben. Uit ervaring weet ik ondertussen dat de basis voor een goede gezondheid in onze darmen ligt. Functioneren je darmen niet naar behoren of is je microbioom (alle goede en slechte bacteriën) niet in balans, dan zul je op den duur allerlei klachten gaan ontwikkelen. Het nieuwe supplement bevat de Akkermansia bacterie en deze zorgt voor goed functionerende darmen door de darmwand dik en stevig te houden. Lees er alles over in mijn blog via deze link; 
                
Heb jij klachten en wil je op zoek naar de oorzaak zodat het probleem bij de bron aangepakt kan worden? Neem contact op via telefoonnummer: 0653 666 550, of mail naar: praktijk@care4yourhealth.nl

Tot slot wil ik iedereen die, op welke manier dan ook, betrokken is geweest bij de eerste 5 jaar van Care 4 Your Health hartelijk danken voor het vertrouwen, voor de fijne consulten en de feedback. Jullie maken dat de praktijk van Care 4 Your Health voor mij een hele fijne plek geworden is, waar ik ook nog mensen mag helpen om het zelf herstellend vermogen van hun lichaam te laten ervaren! 
Hand in hand met de natuur in plaats van de natuur naar je hand proberen te zetten.

Meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg.
https://care4yourhealth.nl/2023/02/11/rood-lichttherapie-verbeter-je-gezondheid-vanuit-de-kern/
https://care4yourhealth.nl/2022/11/13/%ef%bf%bcwat-is-lipoedeem-en-wat-kun-je-eraan-doen/
https://care4yourhealth.nl/waterstofgas-therapie/
https://care4yourhealth.nl/2022/10/17/sibo-een-overgroei-aan-bacterien-in-de-dunne-darm/

Els  

Inkoopvoordeel
Mocht je nog supplementen willen bestellen, hieronder zie je mijn kortingscodes. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.